Шкідлива сімка: чого жителям Гусятина краще не їсти на сніданок

19.09.2018 06:42

     Деякі страви та продукти погано впливають на організм людини, якщо їх з’їсти на сніданок. Жителі Гусятина їх мають знати. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Борошняні вироби (хліб, печиво, випічка): всьому причина дріжджі, адже саме вони провокують здуття живота та інші неприємні відчуття у шлунку.

 

     Йогурт: хоч у кисломолочних продуктах багато корисних бактерій, зранку їх усі «з’їсть» шлунковий сік, шкоди від цього не буде, але й користі мало.

 

    Ковбасні вироби: користі від них зранку немає, бо ж у склад ковбас входить більше м’ясних відходів, жиру та сої, ніж самого м’яса.

 

    Готові сніданки: у них мало вітамінів, зате багато пальмової олії, яка довго засвоюється і виводиться з організму.

 

    Розчинні каші, мюслі: швидко псуються, а з пліснявою у організм потрапляють токсини, які його отруюють.

 

    Джеми, фрукти з високим вмістом цукру: потрапляючи у ротову порожнину, цукор починає реакцію, яка буде причиною вашої млявості, низької активності та голоду впродовж дня. У кишечнику складні вуглеводи перетворяться на глюкозу, яка всмоктується в кров та провокує викид інсуліну, як висновок – рівень глюкози у крові різко впаде і вам захочеться їсти знову.

 

    Соки: фруктовий сік вимиває кальцій із зубної емалі і псує зуби, тому краще випити сік через годину після сніданку, а перед тим почистити зуби.

 

Всі новини
Переглянуто 485 раз

Залиши коментар

Коментарі (0)